TELEFOONNUMMER (06) 28 39 69 94
Bereikbaarheid

24/7 voor Noodgevallen

ADRES

Metslawierstraat 4, 5045 EC Tilburg

Dakreparatie Tilburg

Reparatie van uw plat of hellend dak nodig? Akyaz dakonderhoud is dé professionele dakdekker voor het laten uitvoeren van dakreparaties in de regio Tilburg. De ervaren dakdekkers van Akyaz Tilburg repareren vakkundig ieder dak. Ze lossen uw daklekkage op, vervangen uw oude dakbedekking of verhelpen andere problemen, door bijvoorbeeld stormschade aan uw dak. Ook voeren we dakonderhoud, dakrenovatie, dakisolatie en dakinspecties voor u uit. Neem bij vragen gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Met spoed een dakdekker in de regio Tilburg nodig?

24/7 bereikbaar bij spoedgevallen.

Bitumen Daken - Tilburg - Akyaz
Bitumen Dak Vervangen - Akyaz Dakonderhoud - Tilburg

Uw dak laten repareren?

Uw woning is uw kostbaarste eigendom. Schade aan uw woning – zeker door lekkage – is dan ook al snel een dure aangelegenheid. Maar ook uw dierbare herinneringen, zoals foto’s, liggen meestal vlak onder uw dak (op zolder) opgeslagen. Wij van Akyaz dakonderhoud weten als geen ander hoe we uw dierbare bezittingen moeten beschermen tegen weer en wind. Of het nu gaat om een hellend dak of een plat dak? Als gespecialiseerde dakdekker kunnen we iedere klus aan.

Heeft uw dak stormschade of lekkage opgelopen? Dan is het prioriteit dit zo snel mogelijk op te lossen om erger te voorkomen. Schakel daarom direct de ervaren dakdekkers van Akyaz Dakonderhoud Tilburg in en laat uw dak repareren. Specialist in het vakkundig repareren van uw dak. Ook kunt u ons in geval van nood 24/7 bereiken om nog meer schade aan uw woning of spullen te voorkomen.

Vraag hier geheel vrijblijvend een scherpe offerte aan voor uw dakonderhoud, dakreparatie of om uw dak kosteloos te laten inspecteren.

Professioneel onderhoud van uw bitumen dakleer

Ieder dak heeft onderhoud nodig. Het ene wat meer dan het andere. Neem bijvoorbeeld het veelgebruikte dakleer. De kans is groot dat op het platte dak van woning, garage, tuinhuis, erker of aanbouw een bitumen dakbedekking ligt. In de volksmond beter bekend als dakleer. Hier wordt vaak voor gekozen omdat dakleer een lange levensduur van circa 25 tot 30 jaar heeft. Dat maakt het in verhouding een goedkope dakbedekking.

Slijtage door warmte, regen en wind hebben door de jaren heen een flinke impact op uw dakleer. Hierdoor kan het scheuren, losraken of andere problemen geven, die tot lekkage van uw dak leiden. Een lekkend dak kan ook veroorzaakt worden door water dat blijft liggen, stormschade of het niet goed aanbrengen van de bitumen dakbedekking. Met kwalitatief dakonderhoud bent u verzekerd van een dak in optimale conditie. Voorkomen van een lekkend dak is beter dan repareren.

Dak reparatie kan bestaan uit dichtbranden van kleine gaatjes of scheuren of het vervangen van (delen) dakleer. Een dakinspectie geeft duidelijkheid over de ernst van het probleem. Een vrijblijvende en kosteloze dakinspectie vraagt u eenvoudig aan via de knop hieronder.

Nieuwe Dakbedekking - Dakinspectie - Tilburg
Voordelen Bitumen Dak Dakonderhoud

Problemen met dakpannen op hellende daken

Hellende daken zijn vaak belegd met keramische dakpannen, betonnen dakpannen of dakpannen van klei. Het grote nadeel van elke dakpan is dat deze los kan waaien bij storm. Ook kan een dakpan scheuren of barsten vertonen en daardoor niet meer waterdicht zijn. Vooral bij een storm zullen dakpannen verschuiven of zelfs van uw dak waaien. Dat kan grote gevolgen hebben. De dakpan zelf kan flinke schade of zelfs letsel veroorzaken, maar ook ligt uw dak er nu onbeschermd bij. Dit zal onherroepelijk tot waterschade leiden.

Akyaz Dakonderhoud Tilburg lost dit voor u op. Voor een kapotte dakpan hoeft u gelukkig niet zelf met knikkende knieën de ladder op. Om uw dakpannen recht te leggen of te vervangen komen onze ervaren dakdekkers graag bij u langs.

Voorkom hoge kosten door waterschade en laat vroegtijdig dakreparaties uitvoeren in regio Tilburg

Daklekkage in regio Tilburg

Voorkom schade en hoge kosten aan uw woning door tijdig uw dak te laten controleren door een ervaren dakdekker. Een daklekkage heeft vaak ernstige gevolgen voor uw dak. Soms duurt het jaren voor een lekkage zichtbaar wordt en u doorkrijgt dat er iets mis is. Schimmel, vocht en rotten van uw dak betekent vrijwel altijd kostbare reparaties. Bij het niet tijdig constateren van een lekkage kan het zomaar zijn dat het hele dak moet worden vervangen. Een dakinspectie die u minimaal 1 keer per jaar laat uitvoeren bespaart u dus een hoop ellende.

Onze dakdekkers inspecteren uw dak geheel vrijblijvend! Constateren we problemen aan uw dak? Dan krijgt u van ons een direct te horen wat er nodig is om de problemen vakkundig te verhelpen. Een dakinspectie geeft u inzicht in de staat van uw dak en voorkomt hoge kosten.

Vraag nu uw vrijblijvende dakinspectie aan bij Akyaz dakonderhoud Tilburg.

Gemodificeerde Dakbedekking tegen UV
Bitumen Dak Vervangen - Akyaz Dakonderhoud - Tilburg

Dakisolatie in de regio Tilburg

Besparen op uw energiekosten? Kijk dan eens naar uw dakisolatie. Het is namelijk zo dat wel 25% of meer van uw energie door het dak verdwijnt bij een niet geïsoleerde constructie. Dakisolatie is daarmee een relatief eenvoudige manier om flink op uw energie te besparen. Energieverlies door uw dak kan prima worden voorkomen met de juiste isolatie. Onze specialist adviseert u graag over de beste mogelijkheden voor het isoleren van uw dak. Uw dak isoleren heeft vele voordelen. Uw woning blijft in de winter beter warm. In de zomer blijft het langer koel in huis. Maar heeft u er weleens bij stilgestaan dat uw zolder dan ook een veel prettigere omgeving wordt? Benut de ruimte als extra slaapkamer, logeerkamer, kantoor of hobbyruimte en geef uw woning zo meer waarde!

Vrijblijvend advies over dakisolatie?

Dakreparatie Tilburg, kies voor Akyaz Dakonderhoud

Akyaz Dakonderhoud voert dakreparaties aan woningen, tuinhuizen, garages en carports uit. Voor platte daken is dit vaak het oplossen van lekkages op het bitumen dak. Of het vervangen van daktrimmen. Voor hellende daken bestaan dakreparaties vaak uit het vervangen van kapotte dakpannen of er wordt gekozen voor een gehele dakrenovatie. Wat uw dak ook nodig heeft, bij Akyaz in Tilburg bent u aan het juiste adres. Neem snel contact op met een van onze specialisten. We komen graag vrijblijvend en zonder verplichtingen uw dak inspecteren en een offerte op maat bespreken.

Akyaz Dakreparatie Tilburg "Altijd de beste zorg voor uw dak!"